Get high stay sober- kortingsactie

Lieve Cabalonga liefhebber,

Herinner jij je het gevoel nog dat je voor het eerst de Cabalonga hebt ervaren? Die tinteling op je huid. Was jij meteen verliefd of vond je het watervalgeluid (beluister de Cabalonga hier) eerst nog wat onwennig en was je de tweede keer verkocht?

Er zijn nog ontzettend veel mensen, die geen idee hebben hoe fijn en waardevol de Cabalonga is. Zij zien iets voorbij komen over een 1 of andere ratel en laten het voorbij gaan, want ‘wat de boer niet kent, eet hij niet’. Zonde toch, dat zij die koestering mislopen?

cabalonga

En dan missen ze nog de ervaring dat het ook ontzettend LEUK is om een massage te GEVEN!

Nou kan IK wel zeggen, dat het opschoont en dat je er high van raakt, terwijl je nuchter blijft, maar als JIJ als gebruiker iets positiefs zegt heeft het zoveel meer kracht!

Denk ook eens aan al die vrijgezelle vrouwen en mannen, die aanraking te kort komen. Dat is niet nodig, we kunnen elkaar liefdevolle aandacht geven met de Cabalonga. Als vriend(inn)en onderling en zelfs als twee onbekenden aan elkaar, in de veilige setting van de Cabalonga workshop. Het laagdrempelige van deze workshop is dat de kleding aanblijft.

Wil iemand meer, dan kan dat in een individuele sessie. Daar mag de kleding uit en krijgt de persoon de Cabalonga op de blote huid. Dat is zo verrukkelijk, dat het tegen het orgastische aangaat!

Wie heb jij in gedachten, voor wie deze Cabalonga massage workshop op 16 mei waardevol is?

Help deze persoon dan door meer bekendheid te geven aan de Cabalonga:

  • DEEL het event op Facebook, nodig vrienden uit, geef het event een like
  • DEEL jouw ervaring met de Cabalonga
    Ik weet dat mensen heel creatief zijn, dat de Cabalonga wordt ingezet bij ontspanning tijdens de zangles, logopedie, in de klas, in de slaapkamer om sneller te slapen of voor genot.

Korting
Laat me via info@viaklank.nl weten waar je promotie gegeven hebt en ontvang zelf 10% korting op een individuele Cabalonga massage en zelfs 25% als je via een video/Facebook live laat zien hoe jij de Cabalonga gebruikt, tagg daarbij “Cabalonga ViaKlank”.

Aanmelden
Heb je al een Cabalonga en wil je genieten van het geven en ontvangen, meld je dan zelf aan voor de workshop via info@viaklank.nl. Elke keer opnieuw is het heerlijk en net weer anders dan vorige keer!

Ik kijk ernaar uit jullie reacties te ontvangen, want ik geniet als jij geniet.

In liefde en licht

Ernestine van de Pol

ViaKlank

Andere manieren om te werken met Ernestine:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s