Over mij

Mijn naam is Ernestine van de Pol (35 jaar). In mijn jeugd had ik vaak hevige onverklaarbare pijnen. In mijn zoektocht om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gezondheid bewandelde ik het spirituele pad. Ik leerde vanaf mijn 19de meer over energieƫn en de helende werking van klank en stem.

Dankzij de healingen die ik mezelf en anderen ben gaan geven, zijn deze pijnen verleden tijd! 

Als logopediste werkte ik met mensen die hoorbaar en/of zichtbaar een “stoornis” hebben in de communicatie. Maar waarom zou ik alleen deze speciale doelgroepen empoweren? Wie van ons allen drukt zich nu echt vrij uit? Je emoties, je verlangens, je liefde, je licht, jouw waarde en je kracht. Er zijn nog zoveel taboes. Dit blijft een proces voor ons allen en ik wil ook JOU bereiken!

Door de jaren heen heb ik allerlei therapeutische,- energetische en- soundhealing opleidingen gevolgd waar ik flink in de spiegel heb gekeken.  Ik herken mij in jou omdat ik zelf ook door processen ben heen gegaan. Processen van loslaten van ideaalplaatjes, niet kunnen meekomen met de rest, dingen ervaren die voor andere mensen niet bestaan, los laten van strijd, controle en verzet etc.

Het was de bedoeling dat ik niet in het plaatje zou passen!

Het is mijn taak om bij te dragen aan veranderingen! Zoals respectvol omgaan met ons eigen lichaam, met anderen, de Aarde en alles wat er op leeft.

Dankzij mijn samenwerking met Crdl ben ik hiernaast parttime weer werkzaam in de zorg. Tijden zijn veranderd. Mensen staan open voor een nieuwe manier van zorg verlenen, aangezien de oude manier niet meer werkt. De Crdl zorgt voor nieuwe contactmomenten in situaties waarbij contact maken moeilijk is, denk aan mensen met dementie, NAH, autisme of een verstandelijke beperking. Klik hier voor de nieuwsrubriek “Even voorstellen, Ernestine van de Pol als Crdl adviseur”.

Verbinding is daarbij het sleutelwoord.

Ik zie eruit als een meisje, maar als je me leert kennen ontmoet je de Kleine Sjamaan.

Mijn hoge gevoeligheid die eerst tot fysieke klachten leidde heb ik leren inzetten als mijn kracht en cadeau aan de wereld! Het snelle tempo van de wereld en het materialisme laten je voorbij gaan aan belangrijke aspecten. Bij mij mag je vertragen en bewust worden van wat er nog meer speelt.

Ik maak zichtbaar en hoorbaar wat onder jouw radar bleef.

Er zal een wereld voor je open gaan.

Verbinding met jezelf en die ander is mogelijk!