Klank en aanraking

Aangeraakt worden met liefde en toewijding

en dit tot in het diepste van je zijn voelen.

Klankschalen, cabalonga en de CRDL zijn instrumenten waarbij aanraking centraal staan.

Voelen van top tot teen
Je lichaamsbewustzijn kun je vergroten Via Klank. Wanneer een klankschaal in je buurt wordt aangeslagen hoor je hem. Wanneer ik de schaal op je lichaam plaats en hem aansla gaan de trillingen door je botten heen. Je voelt de trillingen van “top tot teen”.

klankschaal massage
Cabalonga massage

De aanraking van de zaden van de Cabalonga op je blote lichaam maakt dat je aandacht hebt voor je lichaam. Je zult vanzelf bewust worden waar nog spanning is en ontdekken waar ruimte ontstaat. Het geluid van de Cabalonga neemt onrust weg, het klinkt als water en spoelt alles schoon, zodat je tot overgave komt en de energie vrij kan stromen.

Aanraking omgezet in geluid
De CRDL is een instrument dat aanraking omzet in geluid en werkt zeer ontspannend tijdens een klanksessie. Bekijk hieronder een voorbeeld.

Kleding
Bij de klankschaalmassage ligt er een dunne doek over je heen, zodat de klankschaal goed glijdt. De CRDL werkt alleen bij aanraking op de blote huid. En de ontspanning van een cabalonga werkt optimaal bij de blote huid. Daarom raad ik aan lingerie te dragen of anders een korte broek en een hemdje. In de praktijk combineer ik het gebruik van deze instrumenten.

De ontspanningssessies waarbij gebruik gemaakt wordt van deze drie vormen van aanraking onderga je liggend op een massagetafel.

Keuze en prijzen

  • 1 op 1 de sessie ontvangen (1 uur) van €60 tijdelijk voor €40 in mijn praktijk.
  • Workshop om de cabalonga massage te kunnen geven (als single of als koppel) €20 p.p. bij minimaal 5 deelnemers.
  • Privé workshop voor een koppel (2 uur) van €130 tijdelijk voor €100 (zie ook partnersessie)

De massage ontvang je terwijl je op een massagetafel ligt in tegenstelling tot de video hieronder.

maak een afspraak