je lichaam

Aangeraakt worden met liefde en toewijding

en dit tot in het diepste van je zijn voelen.

Juist nu in tijden waarin we elkaar niet mogen aanraken voelen we het gemis en het belang. Gelukkig mag ik jou als zijnde contactberoep wel aanraken. Voel je van harte welkom voor een sessie op de massagetafel!

Mijn liefdevolle aanraking is intuïtief of ik pas handposities van Regenesis toe of van Reiki.

Voelen van top tot teen
Je lichaamsbewustzijn kun je vergroten Via Klank. Wanneer een klankschaal in je buurt wordt aangeslagen hoor je hem. Wanneer ik de schaal op je lichaam plaats en hem aansla gaan de trillingen door je botten heen. Je voelt de trillingen van “top tot teen”.

klankschaal massage
Cabalonga massage

De aanraking van de zaden van de Cabalonga op je (blote) lichaam maakt dat je aandacht hebt voor je lichaam. Je zult vanzelf bewust worden waar nog spanning is en ontdekken waar ruimte ontstaat. Het geluid van de Cabalonga neemt onrust weg, het klinkt als water en spoelt alles schoon, zodat je tot overgave komt en de energie vrij kan stromen.

Aanraking omgezet in geluid
De CRDL is een instrument dat aanraking omzet in geluid en werkt zeer ontspannend tijdens een klanksessie. Bekijk hieronder een voorbeeld.

In de praktijk kan ik het gebruik van deze instrumenten combineren.

Je kunt deze “Klank en voel” sessie ook inzetten als je meer zou willen ontspannen in het aangeraakt worden. Ik ben als zeer gevoelig persoon ervaringsdeskundige op dit gebied en heb hiervoor ook opleidingen gevolgd. Vraag bij interesse naar meer informatie.

Keuze en prijzen

  • 1 op 1 de sessie ontvangen (1 uur) = €50
  • Workshop om de cabalonga massage te kunnen geven. €20 p.p.
  • Privé workshop voor een koppel (2 uur) van €120 (zie ook duo-sessie)

maak een afspraak voor deze “klank en voel” sessie.

Na aanmelden ontvang je van mij een gezondheidscheck en hygiëne richtlijnen. Mocht jij (of ik) niet voldoen aan de voorwaarden die het RIVM stelt dan wordt de afspraak kosteloos geannuleerd of verzet.