Zelfliefde

Aanraking is een bewezen levensbehoefte. Ik verwacht dat de huidige beperkingen op aanraking dieper gaan spelen. Laten we dat voorkomen, door zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Vooral alleenwonende mensen komen op het moment aanraking te kort. Maar ook in een relatie kun je een te kort aan aanraking ervaren. Vooral als je gewend was dichtbij andere mensen te komen en dat nu niet mag.

Juist in tijden van stress en onzekerheid biedt aanraking koestering. In moeilijke tijden staat je zenuwstelsel op de AAN/ ALERT modus. Het is belangrijk om je eigen zenuwstelsel weer tot rust te laten keren, zodat het lichaam kan functioneren zoals het bedoeld is.

Aanraking biedt ontspanning en klank ook (als ze prettig worden ingezet). Hoe super als we deze twee met elkaar kunnen combineren! Dan komen we bij de cabalonga uit.

Je kunt je partner verwennen met de cabalonga EN ook jezelf! De technieken die je in de video ziet kun je ook op jezelf toepassen.

De cabalonga geeft een sensationeel gevoel en het maakt een heerlijk stromend geluid.

Zelfliefde
Vooral nu we weinig intimiteit van anderen ontvangen is zelfliefde des te belangrijker. Toch ken ik maar weinig mensen die zichzelf van top tot teen aaien en verwennen. Daar heb ik wat op gevonden! Gebruik de cabalonga!

Mezelf met de cabalonga aaien voelt voor mij een stuk comfortabeler. Ik aai, wrijf, schud met de cabalonga of klop de cabalonga lichtjes tegen me aan. Ik dans er zelfs bij! Ik laat je graag zien wat je hiermee kan!!!

Dit kan tijdens een online sessie (dat je van te voren al 1 cabalonga thuis hebt) of je komt naar mijn praktijkruimte voor een sessie waarin we samen aandacht besteden aan onszelf. Ik begeleid je door je eigen blokkades heen te komen. Een sessie duurt 45 minuten en kost €40.

Je ontvangt van mij een gezondheidscheck. Mocht je niet voldoen aan de voorwaarden die het RIVM stelt dan wordt de afspraak kosteloos geannuleerd of verzet.

zelfkoestering met de Cabalonga

Interesse in zelfliefde webinar?
Heb jij interesse in een gratis online webinar waarin ik jullie laat zien hoe je (al dansend) jezelf hiermee kan masseren? Meld je dan aan. Bij voldoende interesse prik ik een datum en kom ik met deze primeur!

De kosten van je eigen cabalonga zijn €29,95 en bij mij te koop + €6,95 verzendkosten.

Voor aanmelden, neem contact op.

Cabalanga massage aan een ander
Je streelt met de cabalonga over het lichaam van de ander. Tijdens deze workshop begeleid ik jou om je bewegingen zo mindful mogelijk uit te voeren. Daardoor kan de ontvanger zich gemakkelijker overgeven aan ontspanning.

Juist als jij vanwege je gevoeligheid moeite hebt om aangeraakt te worden, raad ik je een cabalonga massage aan.

De datum voor een volgende workshop is nog niet bekend.

Wil je meer informatie? Lees verder