Healing

Waar mag jij heen bewegen in je leven?

Hoe werkt Regenesis?

Regenesis betekent wedergeboorte. Je lichaam herinnert zich weer zijn heelheid terwijl het uitgelijnd wordt. Bekijk de video voor meer uitleg

Regenesis is waardevol bij (chronische) lichamelijke pijnen, mentale-, emotionele -en spirituele vraagstukken.

Wat is uitlijnen?

Uitlijnen is het op één lijn brengen van je wervels. Je lichaam begint van binnenuit vanzelf te bewegen. Je vindt hiermee je balans en er is ruimte voor inzicht.

Ervaringen van deelnemers:

– Verwondering en dankbaarheid voel ik in mij voor datgene wat mijn lichaam aan mij toont. Heel bijzonder!

– Regenesis gaf me nieuwe inzichten om mee verder te gaan.

– Een zachte en snelle methode om emoties en gevoelens op te roepen die erg belangrijk waren op dat moment.

Meer informatie

Wil je meer weten over het zelfhelend vermogen dat in ieder beschikbaar is? Ik beschrijf mijn visie, werkwijze en geef meer uitleg over Regenesis ook wel “blue dot energy” genoemd.

Deze “blue dot energy” kun je o.a. inzetten voor het versterken van immuunsysteem

Lees hier verder

Healing op afstand

Een tweede optie is Regenesis over afstand. Dit kan zijn van mijn locatie naar jouw locatie of op 1,5 meter tot jou in mijn praktijkruimte. De sessie ziet er dus anders uit dan in de video omschreven.

Regenesis is een vorm van energiewerk en bewustzijnswerk. Omdat dit onze 3D wereld overstijgt is er geen tijd en ruimte zoals wij dat gewend zijn. De energie van Regenesis zet jou dus ook in beweging zonder dat ik je lijfelijk aanraak.

Deze aangepaste afstand-sessie is verkort naar 1 uur en kost €50. Vraag me om meer informatie als je hier interesse in hebt.

Heb je interesse?

Wil jij van binnenuit naar je oplossing gaan? Maak dan een afspraak

Je ontvangt van mij een gezondheidscheck. Mocht je niet voldoen aan de voorwaarden die het RIVM stelt dan wordt de afspraak kosteloos geannuleerd of verzet.