je diepste kracht

La Que Sabe , zij die weet, de ontembare vrouw, de oervrouw, de godin, de wolfsvrouw. Het zijn archetypen waar weinig ruimte voor is geweest de afgelopen paar duizend jaar.

Ik zie dit als een fase, de donkere kant van de maan. Voor die periode stonden deze archetypen met hun kwaliteiten als intuïtie, zachtekracht, eenheid, innerlijke wijsheid, verbinding etc in hun volle glorie. Doordat ze de afgelopen periode overschaduwd zijn door prestatiedrang en doelgerichtheid kunnen we ons beseffen dat de vrouwelijke eigenschappen geen vanzelfsprekendheid zijn.

We mogen deze kwaliteiten weer opeisen en de ruimte geven. Daar zit oud zeer op en angst voor afwijzing. In deze sessies is het volledig veilig om deze krachten toe te laten. Mijn instrumenten zijn er voor jou om mee te spelen en te ontdekken wat er gebeurt!

Het is al helend om zo met elkaar samen in VERBINDING te kunnen zijn in onze essentie. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen. Let op! In deze sessie bewegen we ons binnen 1,5 meter van elkaar. We kunnen deze sessie dus alleen laten plaats vinden als we beiden in goede gezondheid zijn. Mocht je toch (zelfs op de dag zelf) symptomen hebben, dan kun je kosteloos de afspraak verzetten. Lees verder voor de richtlijnen van het RIVM wat betreft contactberoepen.

Vanuit jouw kracht kun jij de wereld bieden waarvoor jij op Aarde gekomen bent.

Lees bij interesse ook eens mijn blogs:

Reageert je lichaam? Wil er iets wakker worden en ruimte krijgen? Maak dan een afspraak voor een traject of voor een proefsessie.