Levensantwoorden

Hoe kom je makkelijker tot antwoorden op al je levensvragen?

Werkwijze en visie binnen mijn coaching

Alle wijsheid en antwoorden op jouw levensvragen zitten al in jou. Als je uit je hoofd komt, kun je deze innerlijke communicatie helderder volgen. De sensaties die de klanken je geven, maken dat je hier contact mee maakt.

In deze sessie geef ik ruimte aan jou om te vertrouwen op je eigen impulsen. Bewegen, klanken maken, een instrument onderzoeken, wat het ook is dat jou dichter tot jezelf brengt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is img_4556.jpg

Ervaring met klank of instrumenten is niet nodig. Mijn instrumenten hebben geen toonladder, zo kun je nooit vals gaan. Alles is goed en alles mag er zijn. Ook jouw schaamte of angst.

Ik ondersteun je door zelf ook gehoor te geven aan mijn impulsen. Ik benoem wat ik zie en stel vragen. Ik maak muziek voor jou of samen met jou.

“De klanken laten naar boven komen wat er gehoord, gezien en gevoeld wil worden”

Deelnemers geven aan dat in mijn aanwezigheid hun gedrag-en denkpatronen extra duidelijk naar voren komen. Dat vind ik een prachtig compliment, want verandering begint met bewustzijn.

De volgende stap is ruimte maken zodat inspiratie binnen kan stromen, wat jouw volgende stap is in jouw proces. Hele praktische to-do’s kunnen bij je oppoppen of een Dieper Weten. Dit is de kracht van werken met klank en ontspanning.

Moed, kracht en vertrouwen zijn nodig voor jou zodat je de verandering ook daadwerkelijk door gaat voeren. Alleen weten, is immers onvoldoende. Je zult merken dat je door mijn sessies enorm in je kracht zult staan om er echt voor te gaan of juist puur te ZIJN!

Voel je de kracht van mijn voelende werkwijze?

maak een afspraak voor deze helende coaching.

Je ontvangt van mij een gezondheidscheck. Mocht je niet voldoen aan de voorwaarden die het RIVM stelt dan wordt de afspraak kosteloos geannuleerd of verzet.