Dansen voor leven

Hoe kan ik bijdragen aan een betere wereld?”, is een vraag die mij inspiratie en levensvoldoening geeft.

We geven de wereld door aan de volgende generatie. Maar hoe komt deze generatie tot stand? In welke energie heeft de conceptie plaatsgevonden? Hoe stond de moeder in het leven gedurende haar zwangerschap en hoe keek zij uit naar de bevalling?

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de gedachten en emoties van de moeder effect hebben op de embryo en verder doorwerken in het leven van het kind zelfs t/m de volwassenheid.

De afgelopen 15 jaar heb ik mij gericht op bewust-zijn en de natuurwetten van Leven. Het valt mij op dat in de huidige maatschappij er zoveel stoorzenders zijn om in verbinding te zijn met je oer-kracht. Er heerst veel angst en strijd.

Van angst naar oerkracht
De algemene angst voor de dood of dat er iets mis kan gaan (tijdens de zwangerschap/bevalling) en de drang om dit te voorkomen heeft in mijn ogen zo’n grote inhoud gekregen dat het zijn doel voorbij geschoten is en schade aanricht. Angst slaat zich op in de baarmoeder, de plek waar de embryo juist groeit!

De baarmoeder is een plek die leven geeft, dat zou een plek van liefde en vreugde mogen zijn

(Weer) vreugde voelen, luisteren naar de taal/boodschappen van je lichaam en daar trouw aan zijn. Deze begeleiding geef ik nu 6 jaar via mijn praktijk ViaKlank.

Bijdragen aan een betere wereld doe ik het liefst bij de bron. Wat is de bron van nieuw leven? Hetgeen dat tastbaar het dichts benaderbaar is, zijn volgens mij de ouders en met name de moeder.

Bewust omgaan met je kinderwens werkt al op diepere lagen door. Informeer naar de mogelijkheden voor een afgestemde ceremonie en we komen samen tot een prachtige creatie.

Vier het leven
Fotograaf Justina van Baal

Dancing For Birth ™ is een manier voor de vrouw om zich vreugdevol te voelen, in verbinding met haar oer-kracht en de wereld om haar heen.

Dancing For Birth is een reeks aan groepslessen, maar is bij mij ook mogelijk via individuele begeleiding.

Ik bied je verschillende dansstijlen aan die je voor, tijdens en na je zwangerschap kunt inzetten. Het dansen houd je vitaal, zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel.

Het gaat tijdens het dansen niet om prestatie of de uitvoering van de figuren, maar om je intentie, de verbinding, het luisteren naar je lichaam en het plezier.

Opties voor individuele begeleiding
We kunnen online een sessie houden of op 1,5 meter afstand in mijn praktijk.

Ben je niet zwanger?

Maar heb je wel interesse in het verbinden met je Oerkracht via dans? Wees welkom! Juist nu dansfeesten en groepsdanslessen verboden zijn is het individueel dansen of online dansen in een groep des te belangrijker!

De dansen van Dancing For Birth stimuleren de vrouwelijke verbindende aspecten die juist de kop in gedrukt worden door alle (veiligheids) restricties vanwege corona.

Hoe meer interesse hoe eerder ik kan starten.

Mijn blog “Dans voor creatie” geeft uitleg hoe het dansen en de principes voor elke vrouw waardevol zijn!