Aanbod

Bij ViaKlank kun je terecht voor coaching, therapeutische sessies, energetische healing of alleen voor ontspanning.

Ons lichaam wijst ons de weg. Signalen zijn vermoeidheid, stress, burn-out, depressie, hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, emotionele klachten, hooggevoeligheid etc.

Zie het als signalen om jou te laten zien dat je niet in verbinding bent met jouw grootsheid/goddelijkheid/bron. En ontvang de uitnodiging je hier weer mee te verbinden.

In de hoofdlijn zijn er vier middelen die ik inzet om jou in contact te brengen met jezelf en je wijsheid. De helende werking van: klank, van energie/bewustzijn, beweging en de natuur.

De mate waarin deze middelen worden ingezet, dus hoe een sessie er precies uit ziet, laat ik bewust los. Hiermee geef ik vrij ruimte aan dat wat er wil ontstaan als ik me op jou (en je gidsen) af stem.

Klank
De trilling van klank laat je je eigen lichaam en alles wat daarin leeft duidelijker voelen.

Wil je zelf vrijer zijn met je stem, dan helpt beweging je om contact te maken met je lichaam om vanuit die verbinding te klanken.

Lees verder, voor verschillende sessies met de helende werking van klank.

Natuurcoaching
Alleen al zijn in de natuur, brengt je dichter bij je eigen natuur. Daarnaast geeft de natuur je met al zijn elementen boodschappen door.  Lees meer.

Energetisch werk
Energetisch werk kan een onderdeel zijn van het geheel of kan juist de hoofdingang zijn. Klik hier voor meer informatie over Regenesis.

Resultaat en ervaringen van deelnemers

Hoe hebben eerdere deelnemers sessies ervaren? En wat heeft het hun gebracht? Lees verder