Wellness

Een klankmassage is een weldaad voor lichaam en geest

Werkwijze

Jij ligt op de massagetafel en ontvangt klanken die zijn afgestemd op jou. Ik fungeer als een kanaal en laat alle klanken door mij heen stromen. Dat kan mijn helende stem zijn en vanuit deze afstemming bespeel ik intuïtief de muziekinstrumenten.

Doordat ik dicht in jouw systeem kom met de muziekinstrumenten voel je de trillingen. Soms wel tot aan de toppen van je vingers en de toppen van je tenen. Je voelt jezelf steeds schoner worden, inclusief het veld om je heen.

Ik noem het ook wel een inwendige massage. De trillingen masseren je organen, je bloedbanen en je waterhuishouding. Je hoeft de klanken niet te kunnen horen om het effect te kunnen voelen.

Geblokkeerde energie gaat weer stromen en je zelfhelend vermogen krijgt een boost.

Klankontspanning geeft dan ook positieve resultaten bij vermoeidheid en stress, burn-out klachten, hoofdpijn, buikpijn, heftige emoties of trauma’s, hooggevoeligheid, vergroten van je weerstand en herstel van fysieke klachten.

Heb je vragen of interesse? 

Ik wil graag vrijblijvend contact opnemen>>

effect klankontspanning

Inspiratie en inzicht

Een sessie klank-ontspanning kan een combinatie zijn tussen ontspanning en persoonlijke groei.

Vanuit spanning en stress kijk je met een tunnelvisie naar je probleem. Je probleem lijkt onoplosbaar, je weet niet wat wat je wil of waar te beginnen.

Wanneer jij ontspannen bent, ontstaat er ruimte zodat een inzicht VANZELF oppopt. Eén sessie kan je HET inzicht geven zodat je vooruit kunt waarin je vast gelopen bent. Een traject geeft je inzicht in dieper liggende problematiek en helpt je nieuwe patronen te ontwikkelen.

Klankschaalmassage

Je kunt ook aangeven dat ik alleen met klankschalen werk. Deze schalen zet ik dan op je lichaam, zodat de trillingen extra diep voelbaar zijn.

Voel je de kracht van mijn voelende werkwijze?

maak een afspraak