al wat is

effect klankontspanning

Hoe kun je op een speelse manier de verbinding voelen tussen jezelf en Al Wat is?

Werkwijze Klankontspanning

Ik fungeer als een kanaal en laat alle klanken door mij heen stromen. Dat kan mijn helende stem zijn en vanuit deze afstemming bespeel ik intuïtief de muziekinstrumenten.

Als ik dicht in jouw systeem kom met de muziekinstrumenten voel je de trillingen sterker. Soms wel tot aan de toppen van je vingers en de toppen van je tenen. Je voelt jezelf steeds schoner worden, inclusief het veld om je heen.

Ik noem het ook wel een inwendige massage. De trillingen masseren je organen, je bloedbanen en je waterhuishouding. De klanken brengen je zenuwstelsel tot rust.

Geblokkeerde energie gaat weer stromen en je zelfhelend vermogen krijgt een boost.

Zonder dat je er zelf moeite voor hoeft te doen, voel je de verbinding met iets dat groter is dan jezelf!

Klankontspanning geeft dan ook positieve resultaten bij vermoeidheid en stress, burn-out klachten, hoofdpijn, buikpijn, heftige emoties of trauma’s, hooggevoeligheid, vergroten van je weerstand en herstel van fysieke klachten.

Heb je vragen of interesse? 

Ik wil graag vrijblijvend contact opnemen>>

Inspiratie en inzicht

Een sessie klank-ontspanning kan een combinatie zijn tussen ontspanning en persoonlijke groei.

Vanuit spanning en stress kijk je met een tunnelvisie naar je probleem. Je probleem lijkt onoplosbaar, je weet niet wat wat je wil of waar te beginnen.

Wanneer jij ontspannen bent, ontstaat er ruimte zodat een inzicht VANZELF oppopt. Eén sessie kan je HET inzicht geven zodat je vooruit kunt waarin je vast gelopen bent. Een traject geeft je inzicht in dieper liggende problematiek en helpt je nieuwe patronen te ontwikkelen.

Voel je de kracht van mijn voelende werkwijze?

maak een afspraak voor deze klank-ontspanning.

Tijdens deze sessie lig je op mijn massagetafel in ontvangende modus. Heb je de behoefte om zelf actiever te zijn in de sessie? Ontdek de kracht die in je los komt als je zelf klank maakt! Dit kunnen klanken zijn van mijn instrumenten, zie “Powersessie” of ontdek jouw eigen stem via de “vrije stem expressie” sessie.