Upgrades

Welke editie past bij jou? Waar zou jij de healy voor in willen zetten?

Je kunt de Healy vergelijken met een bioresonantie apparaat die velen malen duurder is. Daarmee vergeleken is de Healy een koopje. Maar ik begrijp dat de Healy voor jouw portemonnee toch best een uitgave kan zijn. Een wel overwogen besluit is altijd handig.

Je kunt kiezen om bij de Gold in te stappen en mee te groeien als je dat wenst. Of je stapt in één keer in waar je wilt eindigen. Wat past nu bij jou? Als je met mij hierover wilt sparren, neem dan contact met me op.

Je ontvangt 14 dagen niet goed geld terug garantie. Wil je toch liever de Healy eerst uitproberen? Informeer naar de mogelijkheden.

Healy Gold

Healy Gold bestaat uit de Goudcyclus + een programma van een hogere editie naar keuze.

De programma’s van de Goudcyclus kunnen op vele manieren worden gebruikt:

Voor bio-energetische ondersteuning en preventie, voor herstel van negatieve ervaringen, voor een optimale energiebalans, emotioneel evenwicht, welbevinden en ontspanning

Healy Holistic Health

Healy Holistic Health bestaat uit de Healy Gold + 8 andere programmagroepen die je kunnen helpen bij een betere gezondheid.

Onder Pijn/Psyche vallen o.a. pijnen, migraine, depressie en angsten. De bio-energetische balans gaat o.a. over je immuunsysteem, gewrichten en botten, zenuwen en hormonen. De meridianen gaan over je organen.

Healy Holistic Health Plus

Deze bevat alle Healy freqentie programma’s. Dus de hierboven genoemde +

 Leren
✓ Fitness
✓ Beroep
✓ Beauty
 Chakra’s
 Protectieprogramma’s

verschil met Resonance

De hierboven genoemde Healy’s maken gebruik van de roze app. Met behulp van diverse benodigdheden worden de frequenties overgebracht naar je lichaam (materie). De Healy Resonance maakt gebruik van een blauwe app. De Resonance werkt zonder benodigdheden en brengt een verandering in je bewustzijn tot stand. Blijvende verandering in je lichaam kun je bereiken als je het fijnstoffelijke hebt aangesproken (je bewustzijn).

Healy Resonance

Deze bevat alle Healy bovengenoemde frequentie programma’s + heeft 2 analyse tools.

Resonance analyse Je kiest een frequentie programma en de Resonantie analyse geeft weer met welk onderdeel daarvan het meeste met je resoneert. Of je laat uit alle programma’s weergeven welke top 5 het meest met je resoneren. Deze frequenties worden naar je toe gezonden middels vibraties.

Aura analyse. De aura analyse geeft inzicht in jezelf. De analyse geeft een algemene beschrijving over hoe de energie niveaus in jouw aura ervoor staan. Ook wordt aangegeven welke chakra’s op verschillende thema’s geoptimaliseerd mogen worden.

Je kunt vervolgens een optimalisatie ontvangen middels de vibratie.

“Het is ongelooflijk hoeveel mogelijkheden de Healy biedt!”

Vanwege de brede mogelijkheden is de Healy super voor elk gezin en is ook een waardevolle toevoeging als je al een praktijk hebt in de alternatieve hoek.

Healy heeft gekozen voor netwerkmarketing. Dat betekent dat je zelf kiest via wie jij de Healy koopt. Deze persoon ontvangt geld voor die aankoop en in ruil daarvoor zal deze persoon jou informeren over het gebruik van de Healy en je op weg helpen wanneer je vragen hebt. Het is dus fijn als we samen een klik hebben. Mocht je mij nog niet kennen, laten we dan vrijblijvend kennis maken. Wanneer je voor mij kiest ontvang je een link waarmee je de bestelling kunt doen. Wanneer je via de algemene webshop besteld is er niemand die je van informatie voorziet.