Taboe

We leven in een vrij land en toch zijn er zoveel onderwerpen waarover moeilijk gesproken wordt.

Schaamte kan een rol spelen of loyaliteit. Het kan zijn dat je over jouw onderwerp geen aansluiting verwacht bij mensen om je heen of je bang bent voor afkeuring.

Schaamte voelen om jouw kwetsbare emoties te laten zien of juist jouw kracht, het komt beiden voor.

Klein houden of zwijgen lijkt soms de beste optie, maar in het grotere geheel kan dit voor negatieve effecten zorgen. Op allerlei niveaus kunnen er blokkades ontstaan, in jouw eigen lichaam in de vorm van klachten of zelfs ziektes en blokkades in je relaties met anderen.

De opluchting en de ruimte als er toch over gesproken is of aandacht aan gegeven is. Dat is waar ik voldoening uit krijg. Daarna komt er weer beweging in je lichaam of situatie.

Ik ben dankbaar dat mensen hun weg naar mij weten te vinden.

Mijn volledige aanwezigheid is mijn grootste cadeau aan jou. Met welke heftige emotie je ook zit, ik geef ruimte.

Ik zie er jong en lief uit EN dat is ook mijn kracht. In deze zachtheid mag jij smelten, mogen al je harde muren neer en komen we tot de kern.

Seksueel misbruik, miskramen, familie geheimen, verlangens, angsten, onzekerheden, loyaliteitsconflicten (in bijvoorbeeld samengestelde gezinnen), lichamelijke ongemakken, spirituele ervaringen. Staat jouw geheim niet in dit rijtje, ook jouw situatie is welkom om licht op te laten schijnen. Hoe spannend dat ook is.

Lees bij ervaringen wat anderen zeggen over mijn begeleiding.

Deze sessies kunnen ook online zijn of telefonisch.

Heb je interesse in wat ik voor je betekenen kan, neem dan vrijblijvend contact op.