Hoe werkt de Healy?

Marcus Schmiecke is de uitvinder van de Healy. Hiervoor had hij de TimeWaver ontwikkeld. Hij zocht naar een manier om deze geweldige techniek voor een breder publiek beschikbaar te stellen. De TimeWaver was namelijk zeer duur, groot en alleen beschikbaar voor therapeuten. De Healy is het resultaat! Een licht en makkelijk in gebruik apparaatje. Beschikbaar voor jou. Omdat de frequenties in de cloud staan, heb je overal toegang tot deze frequenties.

Dhr Nuno Nina heeft een collectie van 144.000 zogenoemde “Gold Frequencies” verzameld tijdens zijn jaren lange werk en onderzoek. Deze zijn toegevoegd aan de Healy.

‘If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequenties and vibrations.’

Nikola Tesla
Celmembraanspanning

Het functionele principe van de Healy is gebaseerd op de theorie van Becker en Nordenstrom, die verklaart dat veel ziekten of disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door een onnatuurlijk verlaagde celmembraanspanning. Dit betekent dat het spanningsverschil tussen de celbinnenzijde en de celtussenruimte te laag is. Een gezonde cel toont een waarde van ongeveer -70 mV of millivolt. Een lager spanningspotentiaal dan deze normale (fysiologische) waarde leidt tot een verstoord celmetabolisme en resulteert vaak in verschillende ziekten en gezondheidsproblemen.

Frequentie therapie

De Healy is ontworpen om de celspanning terug te brengen naar het gezonde (fysiologische) bereik, door het introduceren van elektrische stroom in het lichaam. De stroomsterktes zijn zeer laag en liggen in het bereik van enkele microampères. Het belangrijkste criterium voor dit type therapie is dat de stroom wordt toegediend in de vorm van geschikte frequenties, vandaar dat deze therapie ook ‘frequentietherapie’ wordt genoemd.

Celactiviteit

De taal die je lichaam op celniveau begrijpt is de taal van frequenties!

In meer medische termen kunnen we stellen dat metabolisme en celdeling, de energieproductie van de cellen (ATP-synthese) en de synthese van proteïnen kunnen worden gestimuleerd door frequentietherapie


Mezelf een healing geven is lastig. Met de Healy kan ik elk moment helende frequenties naar mijn lichaam sturen.

Ernestine van de Pol


Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in.