Healy

De meest voorkomende klachten vanuit huis behandelen?

FREQUENTIE-THERAPIE IS EROP GERICHT OM VIA SPECIFIEKE TRILLINGEN DE BALANS IN ONS LICHAAM EN ONZE GEEST TE HERSTELLEN.

Stel je lichaam voor als een instrument. Net als een piano dient deze gestemd te worden. Je zult last hebben van klachten als de frequenties van je cellen niet meer in harmonie zijn en onderling niet meer goed kunnen communiceren.

Denk aan klachten als pijn, allergie, concentratieverlies, chronische vermoeidheid, depressie etc.

Klik hier voor de officiële site.

Wat is de healy?

  • de Healy is een klein vierkant (5 bij 5 cm) apparaatje dat je kunt klikken aan je kleding. Dit wordt de wearable genoemd.
  • deze is via Bluetooth verbonden met je mobiel.
  • daarop heb je Healy app gedownload
  • de Software zit, via een QR code, verbonden aan de Healy.
  • er zitten snoertjes bij om de trillingen van de wearable naar je lichaam over te dragen, zoals een polsbandje.
  • je kiest een van de vele frequentieprogramma’s
  • neem de Healy mee naar je werk, in de natuur of waar je maar wilt.

Edities en programma’s

De healy is verkrijgbaar in verschillende edities:

Healy Gold, Healy Holistic Health, Healy Aura, Healy Resonance en Healy professional.

Het start met programma’s ter bevordering van je welzijn, emotionele en mentale balans. Een hogere editie heeft programma’s om beter te kunnen leren, slapen, herstellen van sporten, energetische bescherming, chakra’s en meer.

Sinds juli 2021 is Healy vanaf de Healy Holistic Health gaan werken met een éénmalig aanschafbedrag van de hardware en na 3 maanden een maandelijkse bedrag als abonnement voor de programma’s.

Toepassingen

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. Je staat wel vrij de werking ervan op je eigen lichaam te ervaren. Er bestaan ook Facebookgroepen waar mensen hun eigen ervaring delen.

Gebruik van de Healy is niet geschikt voor mensen met pacemakers, of andere inwendige elektronen, zwangere vrouwen, baby’s en mensen met epilepsie.

uitproberen, consult of bestellen

Informeer naar de mogelijkheden om de Healy thuis uit te proberen of de Healy als een consult in Tilburg te ervaren.


Ik heb verschillende therapieën geprobeerd nadat ik spit had gekregen. De pijn bleef hevig aanhouden totdat ik de Healy van een vriend heb mogen gebruiken. Hij had zelf positieve ervaringen en wie niet waagt wie niet wint. Ik stond erom versteld dat een week later mijn pijn volledig weg was! Ik schrok eerst van het bedrag. Maar toen ik rekende hoeveel geld ik al kwijt was aan het bijbetalen van allerlei therapieën keek ik er anders naar. Dit product zal mij (en anderen) jaren lang kunnen dienen voor een gezond leven. Met dat inzicht heb ik met een kortingsactie in één keer de Resonance aangeschaft.

Ernestine van de Pol


Wil je meer informatie of een consult?