Crdl

Communiceren via aanraking en klank

” Hoe kan het dat de bewoner bij jou reageert terwijl die altijd zo verzonken is? Of het tegenovergestelde, hoe krijg ik de bewoner die anders zo gedesoriënteerd druk is, zo rustig en geconcentreerd?” Deze vragen zijn mij vaak gesteld.

Ik kan daar veel over delen en jou zelf laten ervaren dat met jouw cliënt of dierbare meer mogelijk is. Zelfs als je de hoop al (bijna) opgegeven hebt.

demonstratie van de Crdl

Crdl

“Contact door aanraking”

Ieder persoon verdient aandacht en verbinding op gelijkwaardige wijze. Crdl is een middel om dit mogelijk te maken, speciaal voor situaties waarin verbinding met andere personen lastig is. Denk aan mensen met dementie, autisme, NAH en een verstandelijke beperking.

Crdl (cradle) is een interactief zorginstrument dat aanraking tussen mensen vertaalt in geluid. Hierdoor kan contact ontstaan in de vorm van een glimlach, het oplichten van de ogen, een traan over de wang of zelfs het initiatief nemen in contact.

Ik kom op uitnodiging op locatie (bijvoorbeeld zorginstellingen of speciaal onderwijs) om de mogelijkheden van de Crdl te demonstreren. Als zelfstandig adviseur kom ik langs in de regio Zuid Holland Zuid en West Brabant. Heb je twijfels of je binnen deze regio valt? Vraag het gerust.

Zo ver weg

Een van de redenen dat communiceren zo lastig gaat, is dat jouw cliënt of dierbare in een andere realiteit is dan jij. Jullie zitten op een andere golflengte.

Muziek is een middel om jullie twee werelden met elkaar te verbinden. Wanneer aan een aantal voorwaarden is voldaan, is contact mogelijk.

Aanvragen demonstratie

Klik hier om een gratis demonstratie aan te vragen. Wil je eerst meer informatie? Lees dan verder op de officiële website van Crdl

Crdl brengt bewoners, zorgverleners en familie dichter bij elkaar

Contact gegevens als Crdl adviseur

Ernestine van de Pol
m: 06 12027661
e : ernestine@crdl.com
w: https://crdl.com