Multi-dimensionale klankreis

Tijdens deze klankreis ben ik een kanaal. Er komen klanken door mij heen die met het hoofd niet te begrijpen zijn. Toch zit er informatie in de klanken. Alles is immers licht en informatie.

Deze informatie wordt wel begrepen/ontvangen door andere delen. Bijvoorbeeld door je ziel en je hart. Het is een herinnering aan je verbinding met de Bron.

Wanneer je in overgave bent zul je voelen dat je verbonden met Al dat is. In eerste instantie zul je door de trillingen juist beter je lichaam voelen en een laag dieper gaat je systeem open en dijt het uit. Je hebt verbinding met de oneindigheid waar jij een onderdeel van bent.

De klanken zijn afwisselend mijn helende stem en muziekinstrumenten. Elke klankreis is uniek. Het is een afstemming op elk moment, wat er klinken mag voor het Allerhoogste Goed. Een melodie die door mij heen stroomt of een instrument die mij roept of zorgt dat mijn oog erop valt.

Voorbeelden van instrumenten die ik meeneem zijn: rainmaker, sansula, cabalonga, klankschalen, oceandrum en gongdrum. Beluister hier enkele instrumenten.

In deze staat van zijn kun je allerlei ervaringen hebben. Je kunt beelden zien, inzichten ontvangen, in contact staan met dierbaren uit andere dimensies. Of gewoon simpel diep ontspannen terwijl je op het matje ligt..

Je energetisch veld wordt opgeschoond, je laat blokkades los en er ontstaat ruimte voor meer liefde en licht in jezelf. 

Praktische informatie

Adres: Timorstraat 3 Tilburg
Datum en tijden: 12 juli 2019
20.30-2045 inloop. Let op reken een paar minuten extra voor het vinden van een parkeerplaats.
22.00 afsluiten met een kop thee
Aantal deelnemers: minimaal 5 en maximaal 8

Aanbieding: Feestelijke prijs €15 p.p. vanwege nieuwe locatie “Bij de Meidoorn”

Materiaal: In deze ruimte zijn matjes aanwezig om op te liggen. Neem gerust een extra mat je eigen kussentje en dekentje mee voor extra comfort.

Meld je hier aan voor de multi-dimensionale klankreis

Voorafgaand aan de klankreis geef ik een stemexpressie cirkel: de Cirkel van Liefde. Wees welkom om je voor beide activiteiten in te schrijven. Ze zijn op elkaar afgestemd. Om 19.00 maken we ruimte voor elkaar om klank te maken. Klank verbindt vreemden tot het besef van eenheid. Al wat hier is aangeraakt kan tijdens de klankreis van 20.30 verder in jouw lichaam integreren.

Delen

Het delen van deze klankreis waardeer ik zeer! Je kunt geïnteresseerden uitnodigen via het Facebookevent