Cirkel van liefde

Een groep voor elkaar onbekende mensen met elkaar verbinden, is voor mij één van de mooiste dingen in het leven.

Zou jij je graag meer verbonden willen voelen met jezelf en de ander? Gun jij jezelf en de ander een moment van pure vervulling?

Kom dan deelnemen in de “Cirkel van Liefde”.

Met de ogen dicht en in de ontvangende modus voelen de deelnemers in het midden van de cirkel de aanwezigheid van hen die hun aandachtig omringen. De buitenste cirkel stemt zich af en maakt intuïtief klanken. Als vanzelf ontstaat er een prachtig veld van liefdevolle aanwezigheid en zullen de klanken elkaar versterken.

Je hoeft hiervoor geen enkele ervaring met klanken te hebben. Dit is een vaardigheid die in het hart aanwezig is en ik al bij zoveel mensen heb zien opbloeien terwijl ze dit niet voor mogelijk hielden!

Voorbeelden kunnen zijn het klikken met je tong, de wind nadoen, vinger knippen. Het leest zo heel simpel, maar met de zuiverste intentie komt dit al krachtig binnen.

De binnenste en de buitenste cirkel wisselen zodat je zowel de gever als de ontvanger bent geweest. Er ontstaat een speciaal soort sfeer waarin ieder Bliss zal ervaren: verbinding met Al wat is, je hart vervuld met warmte en dankbaarheid.

Praktische informatie

Adres: Timorstraat 3 Tilburg
Datum en tijden: 12 juli 2019 
19.00-19.15 inloop. Let op reken een paar minuten extra voor het vinden van een parkeerplaats.
19.15 start activiteit
20.15 thee kwartiertje
Aantal deelnemers: minimaal 5 en maximaal 12
Wil jouw kind ook meedoen? Dat mag en laten we een voorbeeld nemen aan hun onbevangenheid!

Aanbieding: Feestelijke prijs €15 p.p. vanwege nieuwe locatie bij de Meidoorn

Extra
Aansluitend na deze activiteit geef ik een multi-dimensionale klankreis waar je je ook voor aan kunt melden. Tijdens deze klankreis lig je op een matje en ontvang je de klanken. Het is een heerlijk moment om al wat aangeraakt is tijdens de stemexpressie cirkel te laten zakken in je lichaam.

Meld je hier aan

Delen

et delen van deze klankreis waardeer ik zeer! Je kunt geïnteresseerden uitnodigen via het Facebookevent