annuleringsvoorwaarden

Bij aanmelding dient een aanbetaling gemaakt te worden van €15. Bij annulering of afzien van de afspraak wordt dit bedrag niet terug gestort. Hieronder mijn toelichting:

Ik merk dat een sessie al start vanaf het moment dat je voor jezelf het commitment maakt begeleiding te ontvangen. Er vindt dan al een verschuiving plaats, energetisch is er beweging en gidsen, engelen etc bieden al ondersteuning.

Je kunt daardoor het gevoel hebben dat de afspraak niet meer nodig is. Toch wil ik je op de hoogte stellen dat de verdieping die je nog in zal gaan, de moeite waard is! Hardnekkige patronen kunnen hun oorsprong vinden in vorige levens, een overprikkeld systeem of zelfs belemmerende beïnvloeding vanuit andere dimensies. De helende en transformerende kracht van mijn stem gaat voorbij wat je voor mogelijk houdt. Dit zorgt ervoor dat je daarna op eigen kracht een stuk gemakkelijker verder kunt.

Het afzeggen van een afspraak kan voor een ander weer een hele grote stap in het ontwikkelingsproces zijn. Als een uitingsvorm van voor jezelf kiezen en op jezelf vertrouwen. Dit is waar mijn werk over gaat en waartoe ik ruimte geef.  Wanneer je deze stap neemt is dat een compliment naar mij en waardevol voor jou. Daar staat een energetische uitwisseling tegenover van geld (= liefde). Ik vertrouw erop dat jij de juiste keuze maakt, want er zijn geen foute keuzes.

Wanneer je tijdig de afspraak afzegt kan een andere afspraak ingepland worden. Wanneer de afspraak korter dan 24 uur van te voren wordt afgezegd (of niet nagekomen wordt), wordt het gehele bedrag van de afspraak (tarieven lees hier) in rekening gebracht vanwege de gereserveerde tijd en hierboven beschreven energetische uitwisseling. Met uitzondering van ethische kwesties.