Online

In deze corona tijd is het waardevol dat een paar van mijn diensten online kunnen. Juist in deze tijd van verschillende visies en uitdagingen is het belangrijk om in verbinding te zijn met je eigen Kern.

Mijn voorwaarde is dat we interactie kunnen hebben op hetzelfde moment, dat jouw en mijn geluid te samen kunnen klinken. En we elkaar kunnen zien. Denk aan Facebook messenger chat met video of iets soortgelijks.

Neem hieronder contact met mij op. We bespreken dan samen welke dienst en welke onlinevorm het beste bij je past.

Gratis online klankontspanning
De datum van de volgende gratis online klankontspanning is nog niet bekend.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik breng je op de hoogte.

reset

Deze ontspanning is speciaal afgestemd op jou. De ontspanning breng ik met mijn helende stem en inheemse instrumenten. Jij ligt thuis of in de natuur op een plek waar je privacy hebt.

Deze online sessie is een reset-moment. Alle prikkels van de afgelopen periode die jou niet meer dienen worden opgeruimd. Je voelt je als weer opgeladen.

Deze online sessie kan ook bestaan uit een afstandshealing vanuit energiewerk/bewustzijnswerk. Ik ben Reiki master en Regenesis Healing Master Practitioner.

inzichten

Tijdens deze sessie breng je een situatie in waar je tegenaan loopt. We stellen een vraag op en tijdens de klanksessie ontvang je inzichten als een reactie.

Alle antwoorden zitten al in jou, alleen is er vaak te veel ruis.

“De klanken laten naar boven komen wat er gehoord, gezien en gevoeld wil worden”

expressie

Deze sessie is gericht op SAMEN klanken.

Vanuit het niveau van klank kun je SAMEN een veel diepere verbinding maken dan via woorden, is mijn eigen ervaring.

Het is juist in het contact met de ander/mij dat je de Bron kunt ervaren.

Is klank maken voor jou nog spannend?

Tijdens deze sessie begeleid ik jou om je eigen (stem)expressie te durven laten stromen.

Liefde voor Leven

De sessies van ‘dansen voor leven’ en ‘de zelfliefde massage‘ (met de Cabalonga) zijn ook online mogelijk. Door te dansen kom je in verbinding met je Oerkracht in jezelf. De zelfliefde massage kan ook al dansend uitgevoerd worden. Jouw dansbewegingen zijn altijd goed zoals het is. Net als klank! De bevrijding zit in het los laten van je oordeel.


Laten we ons online verbinden.


De kosten van een online sessie zijn bij 60 minuten €50 en bij 90 minuten €75

Review online sessie

De online sessie heeft mij vooral bevestiging gegeven hoe ik gezonder mag leven. En ik heb geleerd hoe ik gemakkelijker contact kan maken met mijn persoonlijke gidsen. En hoe ik hun boodschappen beter kan begrijpen. Dat is heel waardevol en fijn. Ik vind het ook erg prettig dat je nog een berichtje als nazorg stuurt, dit helpt mij om weer terug te kijken op te sessie en hier verder op te reflecteren.   – Femke Rullens