Uitleg vrije stemexpressie

Ontdek je eigen mogelijkheden van je stem in verbondenheid met het diepst van je wezen.

Deze sessie is voor jou als jij jouw stem vrij wil laten klinken. De stem is een beladen onderwerp, waarin we erg kwetsbaar zijn. Zoveel mensen zijn geraakt door wat iemand gezegd heeft, waardoor we zijn gaan slikken.

Het kan ook zijn dat jij een geheim (of verlangen) verborgen hebt (moeten) houden. Dat je je schaamt of schuldig voelt.

In deze sessie mag jouw stem helemaal klinken zoals het IS. Met kraken, kwetsbaar, onzeker en ook juist heel krachtig, zwaar en diep.

Via klanken kun je uitdrukken wat je in woorden niet kunt uitdrukken. Daar kunnen dus ook allerlei emoties bij vrijkomen. Ben je bang dat er een beerput open gaat? Weet dan dat het dichthouden van de beerput, de resultaten van je huidige leven heeft opgeleverd. Wanneer je daar iets in wil veranderen, kun je dit ook in alle zachtheid benaderen. De klanken en lichttaal die door mij heen komen, raken jouw ziel tot in de kern en zet in trilling wat nodig is voor het Nu.

Zelf heb ik een heel pad afgelegd van harde strijd met mezelf, van alle oordelen over mijn stem naar het ZIJN van een kanaal. Ik laat een stroom van vrije expressie door mijn keel vloeien. Sommigen horen de roep van Moeder Aarde en een andere keer klinkt het Hemels. De sleutel voor mij was zachtheid en gedragenheid.

Ik neem je graag mee in jouw proces, via een traject.

Als ondersteuning maak ik gebruik van verschillende muziekinstrumenten om jou te laten ontspannen.

Heb je vragen of interesse?

neem dan vrijblijvend contact op