Uitleg Regenesis

Regenesis brengt je in beweging

Ik geloof dat liefdevolle aandacht een belangrijke sleutel is in elk genezingsproces. Regenesis sluit hierbij aan, omdat het ervan uit gaat, dat jouw lichaam weet wat het moet doen om heel te zijn. Je lichaam begint ZELF te bewegen, wanneer ik de Blue Dot Energy door je heen laat stromen. In deze bewegingen zit informatie opgeslagen die jij mag zien. De inzichten komen vanuit jezelf!

Hoe werkt Regenesis?
Regenesis is een energetische therapie, die gebruik maakt van de Blue Dot Energy. In elke cel van je lichaam zit een geheugen opgeslagen met daarin de informatie van de oorspronkelijke staat. Deze blauwe stippen zijn echter in de slaap stand. Tijdens de sessie wordt de energie wakker gemaakt, zodat het lichaam weer terug naar de oorsprong kan/opnieuw geboren wordt. Dit is ook de betekenis van het woord Regenesis.

Immuunsysteem versterken
Na het uitlijnen vind het tweede gedeelte plaats al liggen op de massagetafel. Ik raak je op verschillende zenuwknopen aan terwijl ik diep door adem. De energie die door je heen stroomt laat je steeds dieper ontspannen, terwijl je immuunsysteem versterkt wordt.

Toepasbaarheid

Regenesis is waardevol bij (chronische) lichamelijke pijnen, mentale-, emotionele -en spirituele vraagstukken.

Denk aan aandoeningen, blessures, ziektes van organen of het zenuwstelsel. En evengoed bij depressie, angsten, burn-out, overgevoeligheid of levensvragen.

Ik zie klachten als een signaal van het lichaam, dat het gezien wil worden om geheeld te worden. Hoe ernstig de klacht ook is, zelfs als de dokter heeft gezegd dat je er maar mee moet leren leven. De sessies kunnen je altijd vooruitgang geven! Wel zeg ik “Regenesis is een aanvulling op de reguliere geneeskunde en vervangt deze niet”.

Je kijk op het leven verbreden
Ik nodig je uit voorbij je klachten te kijken en een positief doel te hebben, waar je naar toe wilt. Wat is je verlangen? Hoe ziet je leven eruit als jij in je kracht staat? Volgens de kwantumtheorie volgt de energie namelijk je gedachten. Ik geloof in de heelheid van elk persoon, waarbij liefdevolle aandacht naar jezelf wonderen brengt. Mijn motto is: There is more to you! There is more to life!

Ervaringen van deelnemers:
– Met een open mind stap ik de behandeling in: mijn lichaam reageert zoals het reageert. Verwondering en dankbaarheid voel ik in mij voor datgene wat mijn lichaam aan mij toont. Heel bijzonder!

– Regenesis gaf me nieuwe inzichten om mee verder te gaan.

– Even helemaal aandacht voor mijzelf. Met iemand die dingen signaleert terwijl ik aan ze voorbij ga omdat ik ze vanuit een onderbewustzijn zeg en dus niet meteen alert op ben dat daar wel belangrijke informatie in kan schuilen. Was heerlijk!!!!

– Ernestine, jouw Regenesis behandeling is aan te bevelen. Je bent een warme persoonlijkheid. Je raakte bij mij een diepere laag aan. Een zachte en snelle methode om emoties en gevoelens op te roepen die erg belangrijk waren op dat moment.

– Ernestine is aanwezig met haar rust en warmte en maakte ruimte vrij voor mij. Ernestine helpt slechts om nog dichter in mezelf te kijken. Om aanwezig te zijn. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik wat sceptisch was naar “alternatieve genezingsmethodes”. Maar ik heb gemerkt dat mijn pijn heel erg emotioneel aangestuurd was, dat ik er zelf aan vasthield. Tijdens de sessie is de ergste pijn verzacht. Ik geloof dat ik de pijn na de sessie ben begonnen los te laten en dat de healing daar zeker heel erg aan bijgedragen heeft.

Heb je vragen of interesse?

neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak