One day- there will be no war

De tranen stroomden over mijn wangen. Ik wilde graag meezingen, maar de brok in mijn keel liet maar een paar klanken toe.

Koolalum is een sociaal muzikaal initiatief. Hij brengt massa’s mensen vanuit verschillende culturen bijeen om samen te zingen. Het lied “One day” wordt 3 talig gezongen door joodse mensen, moslims en christenen.

Beluister en voel de vibe zelf .

Het raakt het diepste verlangen naar Vrede

“All my life I´ve been waiting for
I´ve been praying for
For the people to say
That we don´t wanna fight no more
They´ll be no more wars
And our children will play
One day…”

Die ene dag in de toekomst begint bij onze gedachten, intenties en daden van vandaag.

Ik ben een deel van het grotere geheel. Jij bent een deel van het grotere geheel. Het collectief bestaat uit mij, jou, en jou en jou.

Vrede begint bij eigen vredevolle gedachten en bij het besef van eenheid. Daar kunnen we onze eigen verantwoording nemen, elke seconde en bij elke keuze opnieuw.

Nou geef ik eerlijk toe, dat doe ik zelf ook nog niet elke seconde. Maar een aardig eind ben ik daar al in gegroeid. Voorheen voelde het als zo’n vage opmerking. De boeken van Neale Donald Walsh hebben mij enorm geholpen om het “We zijn allemaal één” meer betekenis te geven.

Ik deel graag een paar van zijn citaten. De eerste toch een klein beetje in mijn eigen zinnen geformuleerd.

“Er is niets in het leven, dat niet deel uitmaakt van het leven. Daarmee is alles in het leven, leven. Dus ook een rots en een tafel. Alles is stof in beweging, ook die rots. We zijn allemaal dezelfde stof. Deze stof heet leven. “

“Eén zijn en individualiteit sluiten elkaar niet wederzijds uit. Verschil hoeft niet overeen te komen met verdeeldheid. Je neus lijkt niet op je ogen, je mond vertoont geen gelijkenis met je voorhoofd. Ze vervullen elk verschillende functies. Toch zijn ze onderdeel van één gezicht. “

Zo hoeven verschillen van mening ook niet te leiden tot verdeeldheid. En dat laat dit muziek project van Koolalum mooi zien. Hij heeft vele projecten gedaan. Je kunt deze terug vinden op zijn Facebookpagina.

Ben jij bereid om te kijken naar je overtuigingen die jij hebt over het leven? Ben jij bereid om een nieuw begrip over het leven jezelf te herinneren?

Ik sta ervoor dat alle wijsheid in je lichaam is opgeslagen. Ik bied verschillende manieren aan om het voor jou te vergemakkelijken om zelf toegang te krijgen tot deze informatie.

Is je interesse gewekt? Bekijk dan mijn aanbod

Ik hoop je te mogen ontvangen in mijn nieuwe ruimte. En heb in een video uitleg gegeven over hoe een sessie eruit zou kunnen zien.

Liefs Ernestine van de Pol
ViaKlank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s