De Magische werking van de natuur

Wow wat een zomer! Het begon bij de Human World Summit waar ik met mensen vanuit de hele wereld samenkwam om onze ideeën uit te wisselen, hoe we tot eenheid kunnen komen en duurzaam voor de Aarde kunnen zorgen. Zodat 7 generaties na ons ook van de Aarde kunnen genieten en leven.

Waar we niet dezelfde taal in woorden spraken, was er verbinding ViaKlank. Weer bleek hoe geweldig muziek verbindt! En wat gebeurde er magische dingen op dit festival. Voor voorbeelden nu geen plaats in dit blog. Dit blog geeft uitleg wat de rol van de natuur is in het ascentieproces.

pagan

Natuur elementen
In tegenstelling tot onze cultuur zag ik dat bijna alle andere inheemse volkeren de elementen in de natuur eren. Het heeft me veel kracht, liefde en verbinding gebracht om mijn eigen weg hierin te vinden.
Is dit voor jou nog een stap te ver? En heb je wel interesse? Begin hier dan mee​​​​​​​
Stappen om je relatie met de natuur te versterken:
  1. Neem met aandacht waar, verwonder je over de schoonheid van de kleinste details
  2. Voel hoe elke plek anders aanvoelt
  3. Groet de bomen die je onderweg tegen komt
  4. Leg één hand tegen een boom
  5. Wees dankbaar dat er water, lucht, aarde en vuur is en sta stil wat deze elementen je brengen.

Je zintuigen zijn de poort naar andere dimensies.

Er ontstaat ruimte voor ervaringen en inzichten die voorbij gaan aan wat je mind begrijpt!

Ascentie symptomen

Na het festival heb ik een aantal weken bij Sadhaka in Frankrijk in de natuur gewerkt. Oké ik deel 1 magisch moment met jullie, maar dan buiten dit blog. Lees verder.

Bij thuiskomst merkte ik hoeveel updates mijn lichaam gehad heeft en nog bezig zijn. Dat ik veel rust dien te nemen, zodat alle informatie verwerkt kan worden.

Ascentie betekent stijging of omhoog gaan. De Aarde en ons lichaam worden naar een Hoger bewustzijn getild. Ons lichaam wil in alle facetten eenheid herinneren. Alles dat niet in lijn is met de hogere trillingsfrequentie en vastzit in structuren van lager bewustzijn zal ‘losgetrild’ worden naar een hogere trilling. Tegelijk download je systeem nieuwe lichtcodes.

Door deze shift voel je aan één kant allerlei uitingsvormen van “oneness” zoals gedragenheid, verbondenheid, liefde en kun je allerlei mooie ervaringen opdoen. Aan de andere kant kun je hierbij last hebben van onverklaarbare emoties of fysieke klachten. Zoals extreme vermoeidheid, vergeetachtigheid, zwaarte, prikkelbaar zijn, een gevoel van verwarring of chaos.

Tips bij ascentie symptomen

  1. Wanneer je merkt dat je een oordeel hebt, zoals boosheid over je vermoeidheid, kijk daar dan met liefde naar. Laat je verzet los en geef je over.
  2. Zeg dus ja tegen deze klacht en laat zelfs je neiging het te willen aanpakken los.
  3. Neem rust of ga de natuur in en verwonder je over de details.

Lichtcodes en updates

Over deze lichtcodes heb ik nog weinig geschreven, al is deze informatie al jaren bij mij bekend. Het is voor mij een leerweg om de informatie die ik binnenkrijg over hoe het proces werkt in begrijpelijke taal weer te delen. Inmiddels zijn er al zoveel mensen mij voor gegaan. En zal ik in het kort toelichten hoe ik werk. Als je meer informatie wil hebben, Google dan of neem persoonlijk contact met me op.

Ik maak een vergelijking met internet, daar kun je nieuwe informatie downloaden.  Die informatie neem je in je op door het te lezen, bekijken of te beluisteren. De updates, waar ik het nu over heb, zijn niet op die manier concreet, het zijn trillingen. Ik fungeer als een kanaal, ik laat universele informatie door mij heen stromen en zet dit om in een hoorbare trilling (klank). In deze klank zitten codes verwerkt, die jouw systeem absorbeert/download en verwerkt. Zo krijgt jouw lichaam een update.

code

Die update maakt dat je meer in verbinding bent met je oorspronkelijke zijn, je Ware Natuur, je Essentie, je Goddelijkheid. Voel welk woord het beste bij je past.

Deze updates van lichtcodes kun je ook op andere manieren ontvangen dan via mijn klanken. Wanneer ik in de natuur werk krijg ik vaak de opdracht om alleen maar te Zijn en verder niets te doen, zelfs geen klank te maken. Voor mij is dan duidelijk voelbaar dat er processen gaande zijn.

Mare Cromwell
De informatie die binnenkomt is afkomstig van de Bron.

Zoals hierboven beschreven druk ik de informatie uit in klank of juist in stilte. Er zijn ook mensen die de informatie wel in woorden kunnen uitdrukken. Zoals Mare Cromwell zij geeft boodschappen door die afkomstig zijn de spirit van Moeder Aarde, Great Mother, Christus energie, Maria Magdalena etc.

Ik volg haar boodschappen met name rondom de onderwerpen Moeder Aarde en Great Mother. Heb je interesse in wat zij te delen heeft? Begin oktober tourt zij door Nederland. Uit het belang voor dit werk, deel ik haar komst! Lees hier haar programma! Zelf ga ik naar de Gaia Lightworker Workshop.

plataan boom

De Plataan
Zelf geef ik elke zaterdag een meditatie waar je welkom bent. Komende zaterdag haal ik de natuur bij Club Pellikaan naar binnen. Ik neem stukjes schors mee van de Plataan en daarbij geef ik je een opdracht om uit te voeren. Lees verder.

Conclusie
Er ontstaat dus een spiraal. Door in de natuur te zijn, ben je ontvankelijker voor de updates. De gevolgen van de updates zijn dat je los gaat laten wat niet meer bij je past, zoals je werk, (vriendschappelijke) relaties, gedachten en acties. Om deze keuzes te kunnen maken, dien je in je kracht te staan en moed te hebben. Door in de natuur te zijn, voel je de verbondenheid en gedragenheid, alleen pas op! Je ontvangt weer nieuwe updates, zodat je weet dat er nieuws op je pad komt. Ben jij bereid ervoor te gaan?

Ik zeg Ja! Dus pak gerust mijn hand.

Neem contact op voor mogelijkheden op maat.

In liefde en licht

Ernestine van de Pol

Ernestine

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s